A ads

The Minecraft Quiz answers - Quiz delivery - 20 Quiz Answers

The Minecraft Quiz answers - Quiz delivery 

This is 20 Quiz Answers and lastest version of the quiz delivery . 


Q 1 : Here's an easy one: Which iconic hostile mob will sneak up on you and explode?

Option:-

  • Zombie Pigman
  • Ghast
  • Creeper
  • Enderman

Answer: Creeper


Q 2 : What is the name of the lava-filled dimension you can travel to via a portal?

Option:-

  • The Abyss
  • Hell
  • Purgatory
  • The Nether

Answer: The Nether


Q 3 : Which are the two default player skins in Minecraft?

Option:-

  • Sterling and Alma
  • Steve and Alex
  • Stan and Aubrey
  • Stewie and Abby

Answer: Steve and Alex


Q 4: What can turn a villager into a witch?

Option:-

  • Dragon fireball
  • Zombie bite
  • Potion of Regeneration
  • Lightning strike

Answer: Lightning strike



Q 5 : Which creepy character is a user-generated myth and was never part of the actual game?

Option:-

  • Caerbannog
  • Slenderman
  • Herobrine
  • Ghastsquasher

Answer: Herobrine



Q 6 : Let's test your eyes! Can you see which figure is different?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D




Q 7 : What about in this figure?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A




Q 8 : Can you spot the difference in the figure?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: C




Q 9 : How many blocks are there?

Option:-

  • 9
  • 8
  • 6
  • 7

Answer: 9



Q 10 : What will the top view of this block formation be?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A




Q 11 : Which layout would make a cube when folded up?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B



Q 12 : A real-life animal was recorded to make the sound effect of the Ghasts. Which one was it?

Option:-

  • A bird
  • A dog
  • A cat
  • A mouse

Answer: A cat


Q 13 : How many people play Minecraft every month?


Option:-

  • 25 million
  • 70 million
  • 55 million
  • 45 million

Answer: 55 million


Q 14 : What are the odds of an egg spawning four chicks?



Option:-

  • 1/8
  • 1/128
  • 1/256
  • 1/512

Answer: 1/256



Q 15 : How can you open a chest that is beyond, but adjacent to the world border?

Option:-

  • Summon an Enderman behind the border, he will pick up the chest and carry it over
  • You can’t open a chest behind the world border
  • Type the command “/open chest [pos]”
  • Put another chest next to it and create a double chest that can be opened

Answer: Put another chest next to it and create a double chest that can be opened



Q 16 : What will the image look like when viewed from the direction of the arrow?

Option:-

  • A
  • B
  • C

Answer: A



Q 17 : How many differences can you spot in this image?

Option:-

  • 6
  • 4
  • 5
  • 7

Answer: 6



Q 18 : What will this structure look like when viewed from the angle indicated by the arrow?

Option:-

  • A
  • B
  • C

Answer: A


Q 19: What’s one of the effects when you’re in the creative mode and use a command block to repeat the command “/entitydata @e {NoGravity:1b}”?

Option:-

  • All music and sounds are played backwards
  • Your tamed horses grow temporary wings
  • You can build above the 256-blocks limit
  • You can row a boat through the air

Answer: You can row a boat through the air


Q 20 : How many tracks from the first Minecraft soundtrack can you find in this word search?

Option:-

  • 9
  • 8
  • 4
  • 7

Answer: 9




Post a Comment