A ads

Spot the Alien Quiz answers 10 by video-facts

There is an alien on the loose from the Andromeda Galaxy! Are you one of the few people who are gifted enough to see what most don’t see? If you’ve got good spotting skills, you should be able to spot him fairly quickly! Are you ready to put your eyes to the test? Let’s go!


Q1.There is an alien on the loose! Can you spot him out in this busy crowd?



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A



Q2. What’s all the fuss about? Can you see the alien hiding?



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D




Q3. Some aliens go completely unnoticed… Can you find him?



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D


Q4.Now there’s a busy street! Bet you can’t spot him here!


  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D



Q5. What a landscape! Can you see where the alien is hiding?



  • A
  • B
  • C

Answer: A


Q6. Look at this groovy crowd, then see if you can spot the alien out!



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A


Q7. So jolly and loud! Can you see where the alien is hiding?



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B


Q8. I see your faces in the strangest places! Can you see him?



  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D


Q9.How many aliens can you count in this picture?


  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Answer: 4


Q10. How many aliens can you see in this picture?

 

  • 2
  • 3
  • 5
  • 6
  • 7
  • None

Answer: 5



Post a Comment