A ads

Thanksgiving Challenge Quiz Answers - Quiz-facts - Mastarquiz

 Thanksgiving Challenge Quiz Answers





Q 1: This cornucopia is all scrambled up. Can you put it in the correct order?

Option:-

  • BAC
  • ACB
  • BCA
  • CBA

Answer: BAC



Q 2: Which path should the turkey take to get to its friends?

Option:-

  • A
  • B
  • C

Answer: C




Q 3: Which of these autumnal icons will complete the image?

Option:-

  • A
  • C
  • B

Answer: A



Q 4 : Which icon will complete this festive puzzle?

Option:-


Answer: 


Q 5: Can you solve this Turkey Day brainteaser?

Option:-

  • 16
  • 20
  • 24
  • 32

Answer:  20





Q 6: Look carefully. Which roasted turkey image is a bit different than the others?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B



Q 7  : Someone was very creative in cutting the pie. Tell us which of the four pieces perfectly matches the missing section.

Option:-

  • B
  • C
  • D
  • A

Answer: A




Q 8: Solve this riddle! You have 45 pumpkins and all but 27 are eaten. How many pumpkins do you have left?

Option:-

  • 18
  • 22
  • 27
  • 45

Answer:  27




Q 9: Which path leads the turkey to the White House so it can get its presidential pardon?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer:  C



Q 9: What number do you get if you multiply all four images together?


Type Answer: 7070




Q 10: Which of these traditional Turkey day items does not belong in the same group as the others?

Option:-

  • Tongs
  • Apple Cider
  • Gravy Boat
  • Baster

Answer: Apple Cider



Q 11: Which glass contains the most apple cider?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D




Q 12: Which piece is missing from this lovely nature scene in the fall?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A


Q 13: Apples, pinecones, and chestnuts! Can you solve this fun and festive math problem?

Option:-

  • 13
  • 55
  • 20
  • 42

Answer:  13


Q 14: Looks like the feast is over. Time to clean up and put things away. In which quadrant is the ketchup bottle?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: C

Q 15: Can you tell which pair of forefathers differs from the rest?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: C



Q 16: Can you fill in the missing image to complete this autumnal scene?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B


Q 17: Only one of these shadows is an exact match. Which one is it?

Note: this question A,B,C is change please check the center shadow. 
New answer is : C

Option:-

  • A
  • B
  • C

Answer: B


Q 18: Which of these four festive collages does not match with the other?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: A


Q 19: Which of the following object groups are not featured in the image?

Option:-

  • Pumpkin pie, green beans, spoon, grapes
  • Potatoes, gravy, croissant, cinnamon sticks
  • Fork, pecan pie, ham, banana
  • Chili, onion rings, juice, cookies

Answer: Fork, pecan pie, ham, banana


Q 20: Can you fill in the missing piece to this autumnal cityscape?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer:  D


Q 21: We've scrambled some words up below. Can you tell us which one matches the image?

Option:-

  • UCSECSS
  • RPUMCTOE
  • NATUMU
  • RMUMSE

Answer: NATUMU


Q 22: Only a few people can read the inverted writing. Which word have spelled here?

Option:-

  • BALL
  • SOUP
  • FALL
  • EPOCH

Answer: FALL



Q 23: Which icon comes next in this puzzling sequence?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D


Q 24: Can you select the right piece to complete this leafy image?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D



Q 25: Can you fill in the missing image of this beautiful evening landscape?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: C

 

Q 26: What's the answer to this seasonal puzzle?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: D


Q 27 : Table etiquette is an important part of Thanksgiving, but it looks like someone missed something. Which place setting is not complete?


Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Answer: E


Q 28:  Oscar, Renee, Penny and Hugo, all turkeys, are wandering through the beautiful forest. They spot seven bees and five cockroaches, and in the trees, they see seven spiders. There are also three deer and four boars. Behind a bush, they can see a pair of antlers. How many legs are there in total?


Option:-

  • 176
  • 168
  • 172
  • 196

Answer: 168



Q 28 - Version 2 :  Oscar, Renee, Penny and Hugo, all turkeys, are wandering through the beautiful forest. They spot seven bees and five cockroaches, and in the trees, they see Nine spiders. There are also three deer and four boars. Behind a bush, they can see a pair of antlers. How many legs are there in total?


Option:-

  • 176
  • 184

Answer: 184





Q 28 - Version 3:  Oscar, Renee, Penny and Hugo, all turkeys, are wandering through the beautiful forest. They spot seven bees and six cockroaches, and in the trees, they see eight spiders. There are also three deer and four boars. Behind a bush, they can see a pair of antlers. How many legs are there in total?


Option:-

  • 176
  • 172
  • 148
  • 196

Answer:  176




Q 28 - Version 4 :  Oscar, Renee, Penny and Hugo, all turkeys, are wandering through the beautiful forest. They spot seven bees and Five cockroaches, and in the trees, they see eight spiders. There are also four deer and four boars. Behind a bush, they can see a pair of antlers. How many legs are there in total?


Option:-

  • 176
  • 196
  • 180
  • 148

Answer:  180


Q 29: Read the riddle below. A farmer has 'X' amount of pumpkins. Tell us how many total pumpkins the farmer has based on the riddle.

Option:-

  • 6
  • 3
  • 8
  • 7

Answer: 3


Q 29 - Version 2: The turkeys, Oscar, Renee, Penny and Hugo, are cooking up a pumpkin pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Oscar used the most. Renee used the least. Hugo used more than Penny. Who used the ginger?

Option:-

  • Renee
  • Penny
  • Hugo
  • Oscar

Answer: Penny




Q 29 - Version 3: The turkeys, Oscar, Renee, Penny and Hugo, are cooking up a pumpkin pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Hugo used the most. Penny used the least. Renee used more than Oscar. Who used the ginger?

Option:-

  • Renee
  • Penny
  • Hugo
  • Oscar

Answer: Oscar




Q 29 - Version 4: The turkeys, Oscar, Renee, Penny and Hugo, are cooking up a pumpkin pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Hugo used the most. Penny used the least. Oscar used more than Renee. Who used the ginger?

Option:-

  • Renee
  • Penny
  • Hugo
  • Oscar

Answer: Renee



Q 29 - Version 5: The turkeys, Oscer, Renee, Penny and Hugo, are cooking up a pumpkin pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Oscar used the most. Renne used the least. Penny used more than Hugo. Who used the ginger?

Option:-

  • Renee
  • Penny
  • Hugo
  • Oscar

Answer: Hugo



Q 30: Help the turkey out. Are there more squares or triangles here?

Option:-

  • More squares
  • More triangles
  • There are an equal amount of squares and triangles

Answer:  More triangles
















Post a Comment